Question Status

Verified
RandomRash asked a question on 18 Aug 2014 11:39 AM

Hi All,

 

I’m having an issue with one of the print windows within Microsoft Dynamics AX in that when I open this particular window it will open in the middle of the screen but each time I go to print the window opens further to the left of the screen each time until eventually it’s so far left it doesn’t show on the screen and I can’t select it to drag to the middle. The window is definitely opening as it appears in the task bar.

 

I have previously spoken to our local Dynamics support who have reset my user values within the programme for me which solves the problem temporarily, the print window is in the middle again but moves left each time it opens. This not a long term solution as the issue keeps recurring. Every time my user values are reset I also lose any pre-saved data within the programme which isn’t something that I wish to do again.

 

We use vWorkspace as an RDp to an Windows 2008 R2 Enterprise server. All other windows open fine, is their somewhere where the parameters\coordinates of opening windows can be set?

 

Reply
Verified Answer
Rick Dybvad responded on 18 Aug 2014 12:58 PM

I can't speak to the main issue. But there may be an alternative to clearing all of your usage data. From the form at issue right click and then choose personalize, on the right side of the personalization pop up, click the reset button, this will return this form and only this form to the original out of the box settings. You will not lose any other personalizations.

Reply
Verified Answer
Rick Dybvad responded on 18 Aug 2014 12:58 PM

I can't speak to the main issue. But there may be an alternative to clearing all of your usage data. From the form at issue right click and then choose personalize, on the right side of the personalization pop up, click the reset button, this will return this form and only this form to the original out of the box settings. You will not lose any other personalizations.

Reply
Amith Prasanna responded on 25 Aug 2014 11:23 PM

Do you mean that you are using AX Client by connecting to Ax Server via RDP ? or Remote App?

Reply
Arun Garg responded on 26 Aug 2014 4:53 AM

Can you please share screen shots related to your problem.

Reply
RandomRash responded on 1 Sep 2014 4:28 AM

Hi all, Thanks for your replies, Rick's workaround was good then the issue resolved it self.

Reply