Skip to main content
Customer Service forum
Unanswered

Portal Comments not showing in queue

editSubscribe (0) ShareShare
ReportReport
Posted on by 130
Hi,
 
I have a customer that uses power pages and portal comments are enabled. These comments do not get sent to my general customer service queue.
 
Manually it is possible but if I try to create a workflow or a power automate flow I get errors or I cannot send the work item and only the related case to a specific queue.
 
Anybody have any insights on how to automate this?
 
Thx
Christian
Attachments
  • Christian K Profile Picture
    Christian K 130 on at
    Portal Comments not showing in queue
    thx for the responses.
     
    @Leah I was using the "add to queue action" in the workflow. But this only allows to send the regarding case and not the comment itself. 
     
     
     
    I cannot select anything different for the target. I even tried with related entities but no luck. The isse I see is that the item already exists. I can manually send it to a queue. I just want to automate it.


    In Power automate I get an error that says "cannot send this activity item to a queue" if I use a portal comment which was created.
     
    I will try your solution and see if that works.
     
    Rgds
    Christian
  • Hailie Profile Picture
    Hailie 2 on at
    Portal Comments not showing in queue
    It appears that there is a problem with the comments on Microsoft's portal not showing up in the queue. There could be a number of causes for this, including moderation procedures, settings sets, or technological issues. Checking the comment settings, making sure the right moderation procedures are followed.

     
    Looking into any possible system faults are all crucial steps in the troubleshooting process like I faced with our site portal comments. You might also think about contacting Microsoft's support staff in order to receive more help in quickly addressing the problem.
  • Leah Ju Profile Picture
    Leah Ju Microsoft Employee on at
    Portal Comments not showing in queue
    Hi Christian,
    What errors can occur? How did you design workflow as well as power automate?
    Refer to my workflow:
    Create queue item:
    Set dynamic value:

    I hope you can mark my answer verified if it answer your question! If you have any questions, please feel free to contact me.
    Regards,
    Leah

Helpful resources

Quick Links

New Blog Features Released!

Check out the new community blog features for viewers and authors…

Setting Up Knowledge Sources for Copilot…

Look at how configuring a comprehensive knowledge base is crucial…

Demystifying Copilot with Georg Glantschnig…

Industry experts answer burning questions directly from our amazing Community…

Leaderboard

#1
Andre Arnaud de Calavon Profile Picture

Andre Arnaud de Cal... 283,126 Super User

#2
Martin Dráb Profile Picture

Martin Dráb 222,646 Super User

#3
nmaenpaa Profile Picture

nmaenpaa 101,138

Featured topics

Product updates

Dynamics 365 release plans