Skip to main content

Notifications

Announcements

No record found.

Microsoft Dynamics AX forum
Suggested answer

Reports are not received by users from ax system batch mode

Posted on by 2,988

Hi Experts,

I am facing an issue, in our system is sending reports in batch mode but from last two(2) days we are not receiving reports, not only that i send it broadcast just to check why its happen but still didn't any report in outlook mail. What should be the cause of these error or why this happen, how can i check it.

Best Regards,

Shabir Ahmad 

  • Suggested answer
    Ramit Paul Profile Picture
    Ramit Paul 18,426 Super User on at
    RE: Reports are not received by users from ax system batch mode

    Hi,

    I think you created a similar thread on this today.

    Do you use exchange server?

    Can you check with your IT team if the id password for the sender email id is fine?

    It sometime happens due to password gets expired of the sender email Id.

Helpful resources

Quick Links

Replay now available! Dynamics 365 Community Call (CRM Edition)

Catch up on the first D365 Community Call held on 7/10

Community Spotlight of the Month

Kudos to Saurav Dhyani!

Congratulations to the June Top 10 community leaders!

These stars go above and beyond . . .

Leaderboard

#1
André Arnaud de Calavon Profile Picture

André Arnaud de Cal... 287,986 Super User

#2
Martin Dráb Profile Picture

Martin Dráb 225,588 Super User

#3
nmaenpaa Profile Picture

nmaenpaa 101,148

Leaderboard

Featured topics

Product updates

Dynamics 365 release plans