SBX - Search With Button

SBX - Forum Post Title

Ribbon completely blank

Microsoft Dynamics NAV Forum

cgerstle asked a question on 31 May 2018 8:15 AM

Question Status

Suggested Answer

A user called me because all of a sudden, his ribbon is not displaying. I've tried delete user personalization, customizing the ribbon. I've done an uninstall and reinstall. Nothing I do resolves it. If I run NAV as another user from his PC, the same thing happens. If i have him log into NAV on another PC it's fine.  I'm going to attempt to role back windows updates that I think might be at play but am open to other suggestions.

Reply
Andrey Baludin responded on 31 May 2018 8:38 AM
My Badges
Suggested Answer

2 ways:

1. Right click on ribbon -> Expand ribbon

2. Click on NAV Menu -> Customize -> Customize Ribbon -> Restore defaults

Reply
cgerstle responded on 31 May 2018 8:40 AM

Andrey - thanks but i've tried both of those and it doesn't make the page actions visible. If you click on the ribbon where one of the actions should be, the action will happen (like create sales order). It's like it's there you just can't see it

Reply
Andrey Baludin responded on 31 May 2018 9:33 AM
My Badges

Wow, never seen that.

Have you tried to assign another role center to user? And maybe recompile Sales Order Processor role center.

Reply
cgerstle responded on 5 Jun 2018 9:03 AM

I haven't tried recompiling (i will later today) but it does work for another user.

Reply
Loick responded on 5 Jun 2018 9:24 AM

I encounter the same problem, if you solve this, can you say me how we can do for appear the ribbon ?

Reply
Jose Alvarez responded on 13 Jun 2018 11:13 AM
Suggested Answer

I encounter the same problem, Do you know how to fix?

Reply
cgerstle responded on 13 Jun 2018 12:35 PM

I've opened a ticket with Microsoft and am troubleshooting. If we figure it out, i'll update the post. Their current suggestion is to disable antivirus software.

Reply
Andrey Baludin responded on 31 May 2018 8:38 AM
My Badges
Suggested Answer

2 ways:

1. Right click on ribbon -> Expand ribbon

2. Click on NAV Menu -> Customize -> Customize Ribbon -> Restore defaults

Reply
Jose Alvarez responded on 13 Jun 2018 11:13 AM
Suggested Answer

I encounter the same problem, Do you know how to fix?

Reply

SBX - Two Col Forum

SBX - Migrated JS