Question Status

Verified
Nagaraj Th asked a question on 13 Aug 2014 3:08 AM

Hi,

In ssrs report visual studio showing correct parameters but in Ax showing old dialog parameters.

I previously used contract class now I changed to query but it showing previous parameters only. I deleted one report and project created new one with other name and deployed still I am facing same problem.

Please suggest

Reply
Suggested Answer
Dan Emreus responded on 13 Aug 2014 6:04 AM

Hi Nagaraj Th,

Look if there is a reference to the previously used contract that have not been removed.

Check that the menu-item is pointing to your newly created report.

Reset usage data and see if that does the trick.

Hope this helps.

/Dan

Reply
Verified Answer
Nagaraj Th responded on 24 Aug 2014 7:52 AM

After long time struggling, I can get the correct design but I don't know what the exact problem. After deleting the old query from AOT and created new one and again compiled both Contract and DP classes and deployed the SSRS report again then it working fine.

Reply
Verified Answer
Nagaraj Th responded on 24 Aug 2014 7:52 AM

After long time struggling, I can get the correct design but I don't know what the exact problem. After deleting the old query from AOT and created new one and again compiled both Contract and DP classes and deployed the SSRS report again then it working fine.

Reply
Suggested Answer
Dan Emreus responded on 13 Aug 2014 6:04 AM

Hi Nagaraj Th,

Look if there is a reference to the previously used contract that have not been removed.

Check that the menu-item is pointing to your newly created report.

Reset usage data and see if that does the trick.

Hope this helps.

/Dan

Reply