Question Status

Verified
H Worby asked a question on 15 Jun 2014 12:40 PM

When you open the Account Summary form in GP 2010( Build 11.00.2197 SP3 ) then click the print icon GP generates an invalid SQL statement and return an error dialog with the message 'Error accessing SQL data'

Is there any fix?

The illegal code fragments are:

  AND T43.PERIODID AND

and

  AND ( T43.PERIODID AND (

The statement generated is:

SELECT T518.AMNTFROM, T518.YEARID, T518.ACTINDX, T518.PERIODID, T518.CRDTAMNT, T518.DEBITAMT, T518.DOLLAR1, T3.ACTINDX, T3.ACTNUMBR_1, T3.ACTNUMBR_2, T3.ACTNUMBR_3, T3.ACTNUMBR_4, T3.ACTNUMBR_5, T3.ACTNUMBR_6, T3.ACTNUMBR_7, T3.ACTNUMBR_8, T3.ACTNUMBR_9, T3.ACTNUMBR_10, T3.ACTDESCR, T3.ACCTTYPE, T3.ACTALIAS, T3.ACCATNUM, T3.MNACSGMT, T43.DEX_ROW_ID, T43.FORIGIN, T43.YEAR1, T43.PERIODID, T43.SERIES, T43.ODESCTN, T43.PERNAME, T43.PERIODDT FROM ##1313115 T518 LEFT OUTER JOIN TB.dbo.GL00100 T3 ON ( T518.ACTINDX = T3.ACTINDX AND T3.ACTINDX = 1243 ) LEFT OUTER JOIN TB.dbo.SY40100 T43 ON ( T518.PERIODID = T43.PERIODID AND T43.YEAR1 = 2014 AND T43.PERIODID AND T43.SERIES = 0 ) WHERE ( T3.ACTINDX = 1243 ) AND ( T518.YEARID = '2014' ) AND ( T43.YEAR1 = 2014 OR T43.YEAR1 IS NULL) AND ( T43.PERIODID AND ( T43.SERIES = 0 OR T43.SERIES IS NULL) ORDER BY 1, 2, 3, 4, 27, 26, 24

Reply
Verified Answer
Somakarpagamoorthy Kanagasabapathy responded on 15 Jun 2014 9:25 PM

Is this modified Report? If yes, change it to standard and try again. Also have a look on the below links.

support.microsoft.com/.../857827

support.microsoft.com/.../863262

Hope this helps!!!

Note: Mark it as verified If my answer solved your problem. Because this will helps to some others who having the same problem.

Best Regards,

Somakarpagamoorthy K | Dynamics Thoughts

Reply
Suggested Answer
Tom Mathew responded on 15 Jun 2014 10:30 PM

Itz happening with the period setup table if I'm not wrong...just check for the period setups comparing the date parameters selected for generating the report.

Reply
Verified Answer
Somakarpagamoorthy Kanagasabapathy responded on 15 Jun 2014 9:25 PM

Is this modified Report? If yes, change it to standard and try again. Also have a look on the below links.

support.microsoft.com/.../857827

support.microsoft.com/.../863262

Hope this helps!!!

Note: Mark it as verified If my answer solved your problem. Because this will helps to some others who having the same problem.

Best Regards,

Somakarpagamoorthy K | Dynamics Thoughts

Reply
Suggested Answer
Tom Mathew responded on 15 Jun 2014 10:30 PM

Itz happening with the period setup table if I'm not wrong...just check for the period setups comparing the date parameters selected for generating the report.

Reply