Skip to main content
Microsoft Dynamics NAV forum
Suggested answer

Send Function(Use Default Settings) in Posted Sales Invoice is not working as Expected

editSubscribe (0) ShareShare
ReportReport
Posted on by 35

Dear All,

I'm using Send function "Yes(Use Default Settings)" in Posted Sales Invoice to send the Report through email, the Letter head in the Report is not showing in NAV 2018. But If I use "Yes(Prompt for Setting)" the Report Looks perfect with Letter Head.

Could you please suggest on this? Is there any bug fix available for this?

Thanks in Advance..

Regards,

Ramya

Categories:
Attachments
  • Suggested answer
    Marco Mels Profile Picture
    Marco Mels on at
    RE: Send Function(Use Default Settings) in Posted Sales Invoice is not working as Expected

    Hello,

    Did you configure a Report Selection - Sales and a default Document Sending Profile?

    Thanks.

Helpful resources

Quick Links

New Blog Features Released!

Check out the new community blog features for viewers and authors…

Setting Up Knowledge Sources for Copilot…

Look at how configuring a comprehensive knowledge base is crucial…

Demystifying Copilot with Georg Glantschnig…

Industry experts answer burning questions directly from our amazing Community…

Leaderboard

#1
Andre Arnaud de Calavon Profile Picture

Andre Arnaud de Cal... 283,080 Super User

#2
Martin Dráb Profile Picture

Martin Dráb 222,601 Super User

#3
nmaenpaa Profile Picture

nmaenpaa 101,138

Featured topics

Product updates

Dynamics 365 release plans