Skip to main content

Notifications

Announcements

No record found.

Microsoft Dynamics AX forum
Answered

Company logo on PO

Posted on by 2,216

Hi,

In the legal entity form, I have defined a jpeg for company logo. When I print the PO , the logo does not show up. Anything else is missing?

Thanks

Sam

  • Samkh Profile Picture
    Samkh 2,216 on at
    RE: Company logo on PO

    Hi,

    I passed this issue to the technical colleagues to troubleshoot. Thanks Sam

  • Verified answer
    Keshav Kumar Profile Picture
    Keshav Kumar 220 on at
    RE: Company logo on PO

    What logic you have written to print the logo?

    Regards,

    Keshav Kumar

  • Verified answer
    Ludwig Reinhard Profile Picture
    Ludwig Reinhard Microsoft Employee on at
    RE: Company logo on PO

    Hello Sam,

    Do you use a report that has some customizations?

    If this is the case the standard logo print feature might not work.

    Would be great if you could clarify this.

    Many thanks and best regards,

    Ludwig

  • Verified answer
    Mahmoud Hakim Profile Picture
    Mahmoud Hakim 17,887 on at
    RE: Company logo on PO

    Hi Sam

    I think there are some customization in this report, because standard come with legal entity log in po and so as sukurat said,

  • Verified answer
    Christoph Thaler Profile Picture
    Christoph Thaler 5,442 on at
    RE: Company logo on PO

    Hi.

    Do you use the standard report or any modified one? In the report there must be the logic to print the logo. But I'm not a developer to explain you the details how to check it.

    Christoph

  • Samkh Profile Picture
    Samkh 2,216 on at
    RE: Company logo on PO

    Hi,

    1-procurement and sourcing“ - „setup“ - „forms“ - „form setup“. In „purchase order“ the parameter „paper format“ is„blank paper“

    2-If I try the same logo jpeg file on USMF (different env.), the logo prints there

    Let me know if anything else.

    Thanks

    Sam

  • Suggested answer
    Christoph Thaler Profile Picture
    Christoph Thaler 5,442 on at
    RE: Company logo on PO

    Hi Sam.

    Please check the „procurement and sourcing“ - „setup“ - „forms“ - „form setup“. In „purchase order“ the parameter „paper format“ should be „blank paper“. In the standard SSRS PO reports you will see the logo afterwards.

    Best regards

    Christoph

Helpful resources

Quick Links

Can you answer this forum question?

You could make someone's day!

Community Newsletter - May 2024

Kudos to our community stars!

Community Spotlight of the Month

Kudos to Mohamed Amine Mahmoudi!

Leaderboard

#1
André Arnaud de Calavon Profile Picture

André Arnaud de Cal... 283,663 Super User

#2
Martin Dráb Profile Picture

Martin Dráb 224,750 Super User

#3
nmaenpaa Profile Picture

nmaenpaa 101,146

Featured topics

Product updates

Dynamics 365 release plans